Festes

Així es va viure la presentació dels càrrecs fallers 2024-2025

Dénia celebra el Dia del Faller dins de la programació en la Festa Major
Falleres Majors de Dénia 2024-2025 / Tino Calvo

Dénia es va omplir d’entusiasme la passada nit amb la celebració de la presentació de càrrecs de la festa josefina per a este 2024-2025. Un dels esdeveniments principals en el marc del Dia del Faller i les Festes de la Santíssima Sang.

La festivitat va començar a les 20.30 hores amb una desfilada que va partir de la plaça de la Constitució i va recórrer diversos carrers fins a desembocar al carrer La Via. A les 21.00 hores, va tindre lloc l’esperada cerimònia de nomenament dels nous càrrecs fallers per al cicle 2024-2025. En esta ocasió, els acabats de nomenar protagonistes, prenen el testimoni dels seus predecessors en una nit plena d’emoció, llàgrimes i somriures.

Fotogaleria de Tino Calvo

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *