Entrevistes Primer Café

Ana Vasbinder: “Sempre dic, tracta al pacient com si fora ta mare o ton pare”

Entrevista, a Dénia FM, amb la directora d'HCB Dénia pel segon aniversari d'aquest centre hospitalari
Ana Vasbinder, directora d'HCB Dénia / Alba Alborch

HCB Dénia celebra, aquest mes de juliol, el segon aniversari des que va obrir les portes al Camí de Gandia, número 45, a la capital comarcal.

Amb este motiu ha visitat ‘el primer café’ de Dénia FM, la directora d’HCB Dénia, Ana Vasbinder. El segon hospital del grup HCB, grup sanitari privat i familiar amb una llarga trajectòria a l’esquena; obrint la seua primera clínica en 1986, a Benidorm.

HCB ha portat a Dénia el seu model propi d’atenció sanitària, amb un centre amb planta d’hospitalització, urgències, consultes externes i UCI, en més de 6.500 metres quadrats de lluminoses i àmplies instal·lacions. Amb un equip de 200 persones, és l‘únic hospital privat a Dénia amb Unitat de Cures Intensives, amb 7 boxes.

Vasbinder ha ressaltat que el seu model és de “la medicina humanitzada”, és una de les seues prioritats, apuntant que “sempre dic, tracta al pacient com si fora ta mare o ton pare”.

La directora d’HCB Dénia ha assenyalat aquests trets diferenciadors basats en la proximitat, calidesa, qualitat assistencial i seguretat del pacient. A més de ressaltar l’“equip humà” i la importància que el “pacient se’n vaja content i agraït”.

En aquests dos anys, el centre hospitalari ha signat col·laboracions amb al voltant d’una trentena d’associacions locals i comarcals; a més d’acords i convenis amb empreses i asseguradores per a tractar pacients estrangers.

I ha aconseguit l’acreditació internacional d’hospitals i organitzacions internacionals de salut més prestigiosa i exigent en termes de Seguretat i Qualitat en l’atenció al pacient, la Joint Commission International.

Entre els seus objectius de futur, continuar implementant serveis i unitats, com les de neurocirurgia o del dolor, posades en marxa l’any passat; continuar “cercant unitats capdavanteres i diferenciadores”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *