Societat

Aquests són els llocs on es podrà veure la final d’Espanya-Anglaterra amb pantalla gegant

En Dénia, Xàbia i Benissa es podrà gaudir de l’últim partit de l’Eurocopa en grans dimensions
Pantalla gegant / Redacció

T’agradaria veure el partit de la final de l’Eurocopa amb pantalla gegant? Els ajuntaments de Dénia, Xàbia i Benissa han organitzat diferents actes per poder disfrutar de l’esdeveniment. Espanya s’enfronta a Anglaterra en una final entre dos grans equips.

Dénia

L’ajuntament de Dénia i, concretament, la regidoria d’Esports retransmetrà la final al poliesportiu. L’obertura de portes de la pista d’atletisme tindrà lloc a les 20:00 h encara que el partit comença a les 21:00 h. Així mateix, els veïns i visitants de Dénia podran gaudir d’ambientació musical. El públic s’acomodarà en les graderies del recent i estarà prohibida l’entrada de menjar o beguda i l’ús de la pirotècnia. Des de la regidoria es recomana no desplaçar-se en cotxe fins al poliesportiu, ja que les places d’aparcament en el recinte són limitades. A més a més, la Policia Local regularà els accessos a la pista.

També, en previsió del seguiment que tindrà la final de l’Eurocopa, el departament de Festes ha modificat l’hora de llançament de l’espectacle pirotècnic que tancarà la Festa Major. Previst en el programa inicial per a les 22.30 h, a l’esplanada de Torrecremada, l’espectacle pirotècnic es retardarà fins a les 23.45 h.

Xàbia

D’altra banda, en el cas de Xàbia la regidoria d’Esports, que dirigix Toni Molina, instal·larà una pantalla gegant en el parking del camp de fútbol municipal perquè tots els aficionats al futbol puguen disfrutar de la final. A més a més, L’espai obri les seues portes a les 20.00 hores i la retransmissió començarà minuts abans de les 21.00h i hi haurà un servei de barra a càrrec del Club Esportiu de Xàbia.

Benissa

En Benissa, l’ajuntament instal·larà la pantalla gegant en el passeig Joaquin Piera i Mariana Torres. Hi haurà servei de barra per part del xiringuito de festers PX25, jocs infantils, i moltes sorpreses. També, es podrà gaudir del tardeo amb dj Pepe Caste a partir de les 18 hores.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *