Esports

Atletes de Xàbia van triomfar en la Volta a Peu a Xeresa

Mark Tanner va ser el guanyador absolut, mentres que Mª Isabel Ferrer va ser la millor dona seguida de Cristina Roselló
Mark Tanner al costat de Félix Pont i Juan Vidal / Circuit

El VII Circuit Caixa Popular Safor Valldigna es va iniciar amb la celebració de la XIX Volta a peu a Xeresa, marcant el retorn del circuit després de diversos mesos d’aturada. L’esdeveniment esportiu va tornar a omplir d’entusiasme a la comarca, atraient nombrosos aficionats a l’esport.

En l’àmbit competitiu, Mark Tanner, de l’equip Vicky Foods Athletics, es va alçar amb la victòria en la categoria masculina, completant el recorregut de 9.100 metres en 29 minuts i 46 segonsFélix Pont, del CD Restaurant el Quixot, li va seguir molt de prop amb un temps de 29 minuts i 48 segons, mentre que Juan Vidal, també de Restaurant el Quixot, va tancar el podi amb 30 minuts i 9 segons.

En la categoria femenina, María Isabel Ferrer, representant del CC Camallaes, es va emportar el primer lloc amb un crono de 32 minuts i 59 segons. Cristina Roselló, del CA Publidom, va arribar, en segon lloc, amb 36 minuts, seguida per Esther Fornés, del CA Cametes, qui va completar el podi amb un temps de 36 minuts i 6 segons.

Mª Isabel Ferrer al costat de Cristina Roselló i Esther Fornés | Circuit

La carrera va comptar amb la participació de prop de 900 corredors que van gaudir d’un recorregut mitjà-pla, amb pujades i baixades, que va començar en el barri antic de Xeresa i es va endinsar en l’encantador paratge de la Serra del Mondúver, conegut com a “Racó de la Ferradura”.Abans de l’esdeveniment principal, es van celebrar carreres per a categories inferiors des de Barrufets fins a Cadets, iniciant a les 18 hores amb gran participació infantil.

L’organització de l’esdeveniment, a càrrec de l’Ajuntament de Xeresa i el CA Xeresa, va ser destacada especialment per la seua capacitat d’adaptació enfront d’un sobtat canvi climàtic que va portar una tempesta inesperada.

El circuit continuarà amb la XI Volta a Peu Ador, Memorial Alfonso Estruch Morant, que tindrà lloc dijous que ve 18 de juliol, prometent més emocions i competitivitat en les carreres esdevenidores.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *