Societat

Xàbia limita els sorolls en els mesos estivals

L'alcaldessa Rosa Cardona signa un bàndol per a regular els nivells sonors durant l'estiu, garantint la qualitat de vida i el descans dels veïns
Xàbia / Redacció

L’alcaldessa de Xàbia, Rosa Cardona, ha signat el bàndol per a regular els nivells sonors durant els mesos estivals amb l’objectiu de preservar la qualitat de vida dels veïns i veïnes i garantir el descans.

D’aquesta manera s’estableixen dos horaris:

– Horari diürn: de 9.00 a 15.00 hores i de 17.00 a 20.00 hores

– Horari nocturn: de 20.00 hores a 9.00 hores.

El bàndol fixa que en tot el terme municipal des de les 15.00 hores fins a les 17.00 hores i des de les 20.00 hores fins a les 9.00 hores del matí de l’endemà no es podran fer treballs capaços de produir nivells de soroll i vibracions que puguen molestar al veïnat. En cas d’incomplir-se se sancionarà d’acord amb la normativa vigent.

A més, prohibeix la realització d’obres en la via pública, excepte casos d’urgència i obres municipals.La Policia Local de Xàbia vigilarà el compliment d’aquest bàndol, donant compte de les infraccions que seran sancionades segons la normativa vigent.

L’Ajuntament insta els veïns i veïnes, així com empresaris de tots els sectors a complir aquestes disposicions en benefici de tots.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *