Medi ambient

Benissa intensifica la lluita contra els abocaments il·legals de residus

Segons l'Ordenança Municipal de Convivència Ciutadana, les multes per aquest tipus d'infraccions poden ascendir fins als 751 €
Restos poda / Benissa

La Policia Local de Benissa ha intensificat la lluita contra els abocaments il·legals en les últimes setmanes. La lluita contra aquestes actituds incíviques suposa una prioritat per a l’Ajuntament de Benissa. Els abocaments solen produir-se en zones allunyades del nucli urbà, fonamentalment en les partides rurals i la zona de costa. Precisament en aquesta última s’ha produït l’última denúncia fa pocs dies. Els agents van interceptar una furgoneta que acabava de llançar restes de poda en un lloc no permés per a això.

Davant l’augment d’aquest tipus d’actes, l’Ajuntament, a través de la regidoria de Seguretat Ciutadana, ha intensificat la vigilància en els punts més conflictius. Segons l’Ordenança Municipal de Convivència Ciutadana, les multes per aquest tipus d’infraccions poden ascendir fins als 751 €.

Al mateix temps, des de l’empresa pública Benissa Impuls, es recorda que, per a ús particular, el municipi disposa de tres ‘Punts Nets’ a la zona de costa per a reciclar sense necessitat d’acudir a l’Ecoparc. Així mateix, el servei de la Recicladora es troba disponible de dilluns a divendres en diversos punts del nucli urbà perquè es puguen dipositar electrodomèstics xicotets, pintures, olis vegetals i objectes domèstics, entre altres. Pel que fa a les empreses, Benissa disposa de l’Ecoparc per a poder realitzar correctament el reciclatge.

L’alcalde de Benissa, Arturo Poquet, i el regidor de Seguretat Ciutadana, Juan Martínez, han coincidit a expressar que “és una prioritat d’aquest equip de govern combatre els abocaments il·legals i, per això, estem reforçant el servei de neteja i la presència policial”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *