Política

Benissa arranca con los nuevos Presupuestos Participativos

L'Ajuntament destina 40.000 euros a projectes comunitaris
Placeta Vella / Redacción

El consistori de Benissa ha llançat els seus nous Pressupostos Participatius, un procés que permetrà a la ciutadania decidir el destí de 40.000 euros d’inversió pública, mitjançant la presentació de propostes i la votació dels projectes finalistes.

El proper dissabte 6 de juliol començarà la fase de presentació de propostes, en la qual les persones empadronades a Benissa, les Associacions del municipi i els Consells Sectorials podran compartir les seues idees per millorar el poble.

Fins al 29 de juliol, la ciutadania podrà aportar les seues propostes tant en línia –a través de la seu electrònica i el portal de participació– com presencialment –des de l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (OAC) o els punts a peu de carrer que s’instal·laran els dies 6 i 20 de juliol en el Mercat setmanal dels dissabtes, situat en l’aparcament de les Escoles Velles–.

Una vegada rebudes les propostes, els tècnics municipals les valoraran per determinar la seua viabilitat i pertinència com a inversions municipals. Les propostes considerades viables passaran a votació pública, a partir del 2 de setembre.

La regidora de Participació Ciutadana, Virginia Pérez, ha valorat positivament reprendre aquesta iniciativa: “els pressupostos participatius són una eina magnífica per conéixer les propostes de tots els nostres veïns. Anime des d’ací a tots els benissers a participar aportant les seues propostes fins al 29 de juliol”.

Per la seua part, l’alcalde de Benissa, Arturo Poquet, ha destacat que “aquesta és una prova més del compromís d’aquest govern amb la participació ciutadana. Ens importa el que els nostres veïns volen per al poble i, a través d’aquesta iniciativa estic segur que coneixerem idees molt interessants”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *