Esports

Benitatxell inaugura les seues noves pistes de pàdel amb el I Torneig de Festes

Del 15 al 20 de juliol, les tres noves pistes situades en la zona esportiva La Font acolliran el primer torneig de pàdel organitzat pel Club
Pistes de pàdel de la zona esportiva del Poble Nou de Benitatxell / Ayto El Poble Nou de Benitatxell

A falta d’unes xicotetes actuacions per a concloure el conjunt de l’obra, les tres noves pistes de pàdel de la zona esportiva del Poble Nou de Benitatxell s’inauguraran en gran: amb el I Torneig de Festes Santa Maria Magdalena organitzat pel Club de Pàdel Benitatxell i la regidoria d’Esports, a càrrec de Javi Cabrera.

Els partits es celebraran del dilluns 15 al dissabte 20 de juliol, i hi haurà tres categories masculines, una femenina, una mixta, una de xiquets i xiquetes de 10 a 12 anys (inclosos) i una altra de xiquets i xiquetes de 13 a 15 anys (inclosos). El format serà de dos grups de quatre parelles per categoria amb final i semifinal i trofeus per a les persones finalistes.

Les inscripcions tenen un preu de 15 euros (excepte per als xiquets i xiquetes de 10 a 15 anys, que són gratuïtes) i es poden realitzar fins al 7 de juliol enviant un WhatsApp al 696 38 40 63 (Javi) o 630 52 87 25 (Ramón). Les places són limitades.

Tres noves pistes

L’obra de les noves pistes l’ha duta a terme la companyia Vías y Obras Aitana S.L. per 329.254 euros (IVA inclòs), dels quals 47.172,21 euros són finançats pel Plan +Deporte de la Diputació d’Alacant per a la instal·lació de les pistes (fase 1 del projecte). A més de la instal·lació de les canxes de pàdel, inclou l’adequació i el tancament de la parcel·la, la construcció d’un mur de pedra en sec i la instal·lació de mobiliari urbà, zones verdes i graderies.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *