Festes

“Chupinazo” de la Festa Major a Dénia

Una Glorieta del País Valencià, amenitzada per Sergio Dénia, de gom a gom
Tino Calvo / Tino Calvo

La Festa Major ha arrancat este dissabte a Dénia amb tot el seu esplendor. Centenars de persones han acudit al tradicional “chupinazo” per encetar oficialment les festes patronals en honor a la Santíssima Sang. Música i bon ambient han segut els ingredients per celebrar un dia emblemàtic per als dianencs i també per als turistes i visitants que no volen pedre’s esta cita. La Glorieta del País Valencià ha congretat a nombrós públic amb moltes ganes de viure una jornada repleta de simbolisme.

El nostre company Sergio Dénia, com ja es habitual, ha pujat a l’escenari per compartir el compte arrere de l’inici de uns dies amb molts events i activitats per a tots els públics. La festa ja està ací!

La Festa Major ha arrancat este dissabte a Dénia amb tot el seu esplendor. Centenars de persones han acudit al tradicional “chupinazo” per encetar oficialment les festes patronals en honor a la Santíssima Sang. Música i bon ambient han segut els ingredients per celebrar un dia emblemàtic per als dianencs i també per als turistes i visitants que no volen pedre’s esta cita. La Glorieta del País Valencià ha congretat a nombrós públic amb moltes ganes de viure una jornada repleta de simbolisme.

El nostre company Sergio Dénia, com ja es habitual, ha pujat a l’escenari per compartir el compte arrere de l’inici de uns dies amb molts events i activitats per a tots els públics. La festa ja està ací!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *