Província

Ciclisme d’Escoles a Dénia

En les festes patronals se celebra el XLVI Trofeu Santíssima Sang en un circuit urbà d'1 Km
Joves ciclistes en la línia d'eixida / Javier Zamora

Dénia celebra les seues festes patronals de la Santíssima Sang, i el ciclisme no podia faltar a la seua cita anual. Este dimecres es disputa el XLVI Trofeu Santíssima Sang, un esdeveniment que congrega a les futures promeses del ciclisme en un vibrant circuit urbà.

L’esdeveniment té lloc en el conegut circuit de 1.000 metres que recorre les calles Marqués de Camp, Temple de Sant Telm, Calderón, Colón, Vicent Andrés Estellés i Glorieta, oferint un traçat desafiador i espectacular per als joves ciclistes i un marc incomparable per als espectadors.

Organitzat pel Club Ciclista Dénia, el trofeu presenta una varietat de competències adaptades a les diferents categories d’edat i nivell. La jornada arranca a les 9.15 hores amb la categoria Júnior Femení i Cadets, inaugurant un dia ple d’acció i emoció ciclista.

A continuació, prendran l’eixida les promeses de 1r i 2n any, seguits pels Principiants de 1r i 2n any. Els ciclistes més joves tindran l’oportunitat de demostrar el seu talent i la seua passió per este esport, fent del ciclisme una verdadera festa dins de les celebracions de la ciutat.

Les categories Aleví i Infantils de 1r i 2n any tancaran l’esdeveniment, mostrant la profunditat i l’entusiasme que existix en el ciclisme base. Este trofeu no sols és una competició, sinó també una celebració de l’esforç i la dedicació d’estos joves ciclistes, així com de la comunitat que els secunda.

El Trofeu Santissíma Sang és un esdeveniment destacat en el calendari esportiu de Dénia, unint tradició, esport i comunitat en un sol esdeveniment. Els espectadors que acudisquen podran gaudir d’una competició apassionant i vibrant, fent costat a les joves promeses que podrien ser les futures estreles del ciclisme professional.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *