Esports

Dénia es vist de gala per a la 53a edició de la Regata Diana d’Or

És la regata costanera més longeva de les que es realitzen en la mar Mediterrània
Embarcacions participants en la regata Diana d'Or a Dénia / RCN Dénia

Les aigües del Mediterrani tornaran a ser testimoni de la destresa nàutica amb l’inici de la LIII edició de la Regata Diana d’Or este divendres, organitzada pel Real Club Náutico Dénia. Este esdeveniment, conegut per ser la regata més antiga que se celebra en estes aigües, promet emocions fortes i competència d’alt nivell.

Els participants salparan des de les instal·lacions del club, situades en un enclavament privilegiat del port de Dénia, i enfrontaran un exigent recorregut que els portarà fins a l’emblemàtic cap de Sant Antoni, seguit d’un tram fins a la penya del Moro a Cullera, abans de tornar al punt de partida.

Cartell de la regata Diana d’Or | RCN Dénia

La flota està convocada a salpar a les 11.00 hores, després de la tradicional reunió de patrons que establirà les pautes i estratègies a seguir durant la regata. La competència continuarà el dissabte amb un recorregut de bastons que començarà a les 10.00 hores, afegint un desafiament addicional per als navegants i els seus equips.

El clímax d’este esdeveniment nàutic serà el dissabte a les 14.00 hores en la sala d’actes del Real Club Nàutic Dénia, on es realitzarà la cerimònia de lliurament de trofeus. Els participants podran gaudir d’un còctel, moment ideal per a compartir experiències i celebrar els assoliments obtinguts.

La Regata Diana d’Or no sols és una prova d’habilitat i estratègia en la mar, sinó també una festivitat que realça l’esperit de la comunitat nàutica i enfortix els llaços entre els amants de la mar. Amb cada edició, Dénia reafirma la seua posició com un punt de trobada crucial per als navegants del Mediterrani i un pilar en la preservació de les tradicions marítimes de la regió.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *