Esports

Dos equips de la Marina Alta en la Primera Regional Valenta Valenciana

La UD Benissa que ja va militar la passada campanya en este grup es veurà acompanyat de la UD Ondarense
Plantilla UD Ondarense Femeni temporada 2023-24 / UD Ondarense

La composició de la Primera Regional de la Lliga Valenta, específicament en l’àmbit del futbol femení valencià, ha sigut definida per a la pròxima temporada després de la recent assemblea celebrada en la seu de la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana. Enguany, la lliga ha estructurat els seus equips en tres grups, amb una notable presència en el Grup Tercer d’equips de la província d’Alacant, incloent dos destacats de la comarca de la Marina Alta: la UD Benissa i la UD Ondarense.

La UD Benissa, ja veterana en esta categoria, espera continuar amb la seua solidesa mostrada en la temporada passada, mentres que la UD Ondarense arriba amb noves empentes després del seu notable acompliment com a subcampió en Segona categoria. La rivalitat comarcal s’intensifica amb estos partits, prometent derbis que no sols avivaran les passions, sinó que també contribuiran significativament al desenvolupament i millora contínua de tots dos equips. És més, la UD Ondarense ja ha començat a reforçar-se, incorporant noves jugadores procedents de l’equip juvenil del FB Dénia, l’última temporada del qual va ser excepcionalment brillant.

Equips del Grup Tercer:

El grup està compost per la UD Petrelense, CF Spa Alacant B, Santa Pola CF, Rojales CF, Mutxamel CF, Elx CF, CD At. Aspe, SC Torrevieja, CF Monnegre, CF Intercity B, UD Benissa, CD El Campello, CF La Nucia B i UD Ondarense.

La Lliga Valenta arrancarà el pròxim 20 d’octubre,  començant a una temporada que promet ser emocionant i reveladora per al futbol femení a la regió. Amb estos equips disposats a donar el millor de si, s’espera una competició vibrant que no sols eleve el nivell de joc, sinó que també continue fomentant el creixement del futbol femení en l’àmbit comunitari i més enllà.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *