Successos

Dos ferits molt greus a l’eixir de la via amb el cotxe a la sortida Xàbia-Dénia de l’AP-7

Els bombers dels parcs de Dénia i Benissa han treballat intensament per alliberar les persones
Bombers dels parcs de Dénia i Benissa treballant per alliberar als ferits / Bombers Dip. Alacant

Aquest matí s’ha produït un greu accident de trànsit a l’autopista AP-7, a la sortida Xàbia-Dénia, prop d’Ondara. Segons ha informat el Consorci Provincial de Bombers d’Alacant, l’avís del succés s’ha rebut a les 03:49 hores i la intervenció ha finalitzat a les 07:16 hores.

L’accident ha consistit en una eixida de via, deixant dos ferits molt greus atrapats dins dels seus vehicles. Els bombers dels parcs de Dénia i Benissa han treballat intensament per alliberar els ferits, utilitzant una BUP (bomba urbana pesada) i un FSV (furgó de salvaments varis). En l’operació han participat un sargent, un cap i onze bombers en total.

Rescat dels ferits | Bombers de Dip. d’Alacant

Una vegada rescatats, els ferits han estat posats a disposició dels serveis sanitaris, que han desplaçat al lloc una unitat de suport vital bàsic (SVB) i dues unitats del servei d’assistència mèdica urgent (SAMU). També ha estat present la Guàrdia Civil per gestionar la seguretat a la zona i investigar les causes de l’accident.

Ferits atrapats | Bombers Dip. d’Alacant

Els ferits han estat traslladats a centres hospitalaris, on estan rebent atenció mèdica. L’estat dels ferits es greu, però a estes hores no hi ha més informació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *