Esports

El 8 de setembre torna la lliga en el futbol valencià

Les novetats en el grup Sud de Lliga Comunitat són la UD Carcaixent, Unión Novelda, Rayo Ibenset i SC Torrevieja
Jugadors del CD Dénia i de la UD Calpe / Javier Zamora

La Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana (FFCV) ha llançat oficialment el calendari de la temporada 2024/2025 per al futbol masculí en totes les seues categories, després de l’aprovació en l’Assemblea General celebrada divendres passat. Amb esta nova programació, els equips i aficionats ja poden marcar en els seus calendaris les dates claus de l’inici dels diversos campionats.

Dates d’inici establides:

8 de setembre: Arrancarà l’acció amb la Lliga Comunitat, Primera FFCV, Segona FFCV, i Tercera FFCV, així com la Preferent Juvenil i les lligues autonòmiques Infantil i Cadet.

22 de setembre: Es donarà inici a les competicions de Primera i Segona Juvenil, Preferent Cadet i Infantil, i la Preferent Aleví, a més de continuar les competicions autonòmiques d’infantils i cadets.

20 d’octubre: Començaran les lligues de Segona Cadet i Infantil i les categories de Futbol 8 i Escola de Gegants, específicament per a les lligues de 14 equips.

Un dels grups més destacats és el grup Sud de la Lliga Comunitat, que enguany inclourà a equips com la UD Calpe i el CD Dénia. Este grup es veurà enfortit per la presència del Rayo Ibense, que ha descendit de Tercera Divisió, i els acabats d’ascendir de la 1a FFCV, que inclouen a la UD CarcaixentBeniganim CFSC Torrevieja i Unión Novelda. Completen este competitiu grup l’Olímpic Xátiva, CD Eldense B, FB Redován, CFI Alacant, Hèrcules B, UE Tavernes, L’Olleria CF, i CF La Nucia B.

Este anunci no sols posa en marxa el compte regressiu per a l’inici de la temporada sinó que també establix l’escenari per a una competició emocionant i renyida en totes les categories, prometent portar futbol de qualitat i emocions a granel als camps de la Comunitat Valenciana. Els equips ara enfocaran els seus preparatius finals abans que la pilota comence a rodar, augurant una temporada plena de passió i grans moments de futbol.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *