Esports

El CN Dénia va presentar la Travessia Les Rotes

La inscripció per a les proves llargues té un cost de 20 euros
Valen Alcalá amb Pau Escutia i María Bisquert / Javier Zamora

El diumenge 28 de juliol, Dénia serà l’escenari de la primera edició de la Travessia Les Rotes, un esdeveniment nàutic que promet convertir-se en un referent per als amants de la natació a aigües obertes. Organitzada pel Club  Natació Dénia amb la col·laboració de l’Ajuntament, la competició es divideix en quatre categories diferents, adaptades per a tots els públics.

Valen Alcalà, regidor d’Esports de Dénia, ha destacat la importància d’aquesta prova dins de l’oferta esportiva de la ciutat, emfatitzant que “aquesta travessia representa una gran oportunitat per a posicionar Dénia com a destinació de turisme esportiu i per a promoure la pràctica de l’esport entre la ciutadania”. Pau Escutia, director tècnic del Club, ha reiterat que “ha estat un projecte de llarga gestació que finalment veu la llum, esperant atraure participants de tota la Comunitat Valenciana i més enllà”.

Les categories infantils començaran a les 11:00 hores i 11:15 hores, amb distàncies de 600 metres i 200 metres, respectivament, mentre que les distàncies per a adults inclouen la “Full Distance” de 3,6 quilòmetres i la “Half Distance” d’1,8 quilòmetres, ambdues amb sortida a les 9:00 hores.

María Bisquert, presidenta del Club Natació Dénia, ha expressat la seva satisfacció per la realització d’aquest esdeveniment: “Estem molt il·lusionats per aquesta travessia, que es desenvolupa en una de les millors zones de Dénia per a la pràctica de la natació a aigües obertes”.

Els nadadors seran traslladats des de la zona d’aparcament fins al punt de sortida de les travessies en autobús, garantint així un impacte ambiental mínim. A més, la seguretat estarà garantida amb la presència de la Creu Roja, 15 caiacs i tres embarcacions motores, assegurant una experiència segura per a tots els participants.

Amb inscripcions obertes fins al 25 de juliol, en la pàgina de Crono4sports (www.crono4sports.es), a  l’esdeveniment espera atreure un gran nombre de participants, consolidant així la Travessia Les Rotes com una cita imprescindible en el calendari esportiu de la Marina Alta.

Trasllat dels nadadors i seguretat
Els nadadors, per a la seua comoditat, podran aparcar els seus vehicles en l’aparcament de la Marineta Cassiana, i arreplegar la bossa del nadador amb el xip en la mateixa platja. Després seran traslladats a la zona d’inici de cada travessia en un autobús que la mateixa organització facilitarà. D’esta manera, la travessia tindrà un impacte mediambiental mínim com que no hi ha desplaçaments amb cotxes privats fins al lloc d’eixida d’esta.

Així mateix, una àmplia zona de l’aparcament de la platja de la Marineta Cassiana estarà reservada per als autobusos i per als cotxes dels nadadors des de les 7.00 hores.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *