Esports

El Dénia BC jugarà en la Tercera Divisió

Les múltiples gestions realitzades pel club permeten, assegurar que es podrà fer front a les exigències de la nova categoria
Plantilla del Dénia BC durant un partit / Javier Zamora

La Junta Directiva de Dénia Bàsquet Club vol informar socis i aficionats que esta setmana ha procedit a formalitzar la inscripció del seu primer equipe Sènior Masculí en la conquistada categoria Tercera FEB, fins ara coneguda com a Liga EBA.

Han sigut cinc llargues setmanes de cerca de suports econòmics des que l’equip d’Eduardo Clavero, que continuarà sent referent del nostre projecte, aconseguira l’ascens esportiu en la final a quatre de Canals de 1r Nacional disputada els dia 1 i 2 de juny.

Les múltiples gestions realitzades permeten, no sense dificultats, assegurar que es podrà fer front a les exigències de la nova categoria, que suposen un salt pressupostari important en haver d’assumir unes obligacions que precisaran del treball constant de la Junta.

L’Ajuntament per la seua part s’ha compromés a realitzar amb urgència les millores en el Pavelló de Joan Fuster que el Reglament exigix, com la instal·lació d’un túnel d’accés a pista, la millora en els equips electrònics i el senyal wifi de la instal·lació, així com l’adaptació d’un espai com a infermeria per al cas de produir-se una lesió durant una trobada.

Seguidors del Dénia BC durant un partit | J,Zamora

El Dénia BC agraïx als qui ens han obert les seues portes per a fer realitat este somni, així com convidar a tots els amants de l’esport en general i del bàsquet en particular a gaudir de l’esperat retorn díhuit anys després de la nostra ciutat a les competicions d’àmbit nacional.

El club treballa igualment en la configuració de la plantilla que defenga este repte, per a la qual es continuarà apostant per la presència de jugadors eixits de la nostra pedrera als quals se sumaran els reforços precisos que estiguen al nostre abast i garantisquen poder estar al nivell d’exigència que requerix este escaló esportiu.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *