Esports

El torneig La Sella Open destine d’elit de l’esport internacional

Ser el millor torneig del Ladies European Tour en 2023 enfortix la reputació de Dénia com a destinació turística
Lliurament de trofeus de La Sella Open 2023 / La Sella Golf

Espanya continua consolidant-se com un destí d’elit per a l’esport internacional, destacant especialment a la Comunitat Valenciana pel seu clima agradable, infraestructura de primera classe i una variada oferta turística. Estes característiques fan de la regió un imant per a atletes i aficionats de tot el món, convertint-la en seu d’importants esdeveniments esportius que atrauen un nombre creixent de visitants.

Entre estos esdeveniments, destaca La Sella Open, un torneig que forma part del circuit de golf femení europeu i que tindrà lloc del 19 al 22 de setembre en La Sella Golf a Dénia, Alacant. Este torneig no sols promou el golf professional femení, sinó que també oferix la major bossa de premis mai entregada a Espanya en esta categoria, ascendint a 1.000.000 d’euros. Fernando Molinero, director general d’esports del Consell Superior d’Esports, subratlla la importància d’esdeveniments com La Sella Open per a fomentar el turisme esportiu i donar suport a la igualtat d’oportunitats en l’esport.

L’alcalde de Dénia, Vicent Grimalt, també recolza ferventment este esdeveniment, reconeixent el seu paper clau en el foment del desenvolupament esportiu i econòmic regional. “La Sella Open no és només un torneig; és un motor que posiciona a Dénia en el panorama internacional del golf i enfortix la nostra reputació com una destinació turística d’alta qualitat”, comenta Grimalt, destacant l’impacte del torneig en la promoció d’un turisme sostenible i desestacionalitzat.

La rellevància de La Sella Open transcendix els camps de golf, ja que el torneig gaudirà d’una extensa cobertura mediàtica en l’àmbit mundial. Es transmetrà internacionalment, aconseguint més d’un centenar de països amb més de 170 hores de transmissió en directe i 190 hores en diferit a través de diverses cadenes internacionals. Esta àmplia difusió no sols augmenta el prestigi del torneig, sinó que també projecta a Dénia i la Costa Blanca a un públic global, potenciant el seu atractiu com a destinació turística esportiva.

L’impacte de La Sella Open en el món del golf i el seu reconeixement com el millor torneig del Ladies European Tour en 2023, votat per les mateixes jugadores, consoliden a La Sella Golf com un dels camps més prestigiosos d’Espanya i Europa, tant per a professionals com per a entusiastes del golf.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *