Esports

Excel·lent actuació del CG Calpe a Zaragoza

En categoria Benjamín es van alçar amb el títol gràcies a les grans actuacions dels seus gimnastes. Lliça Volshina i Aprilia Kolobneva
Expedició calpina en el Nacional de Zaragoza / CG Calpe

El Club Gimnasia Calpe va tindre una destacada participació en el Campionat Nacional per Equips de Gimnàstica Rítmica, esdeveniment que es va dur a terme a Zaragoza, deixant una petjada inesborrable gràcies a les seues excel·lents actuacions en diverses categories.

En la categoria Benjamín, les gimnastes de Calp es van alçar amb el títol, destacant-se Liza Volshina i Aprilia Kolobneva, els qui van conquistar el primer lloc en Mans Lliures i corda respectivament. Estos assoliments són reflex de l’alt nivell tècnic i la dedicació de les joves promeses del club.

La competència en categoria aleví va ser igualment renyida, amb l’equip de Calp aconseguint una meritòria quarta posició. Olga Zyablova i Sofía Shakhanova es van destacar individualment, ocupant la cinquena i quarta posició en mans lliures i pilota, respectivament, fregant el podi amb les seues execucions.

En Infantil B, el club va aconseguir en pujar-se al podi en obtindre el tercer lloc. Ada Ivchenki va brillar amb llum pròpia en conquistar el primer lloc en cércol, mentre que Anna María Lebedeva va dominar en corda i Kaori Castellanos es va posicionar sisena en maces, mostrant la consistència i el potencial de l’equip.

La categoria Infantil A va veure al Club Gimnasia Calpe obtindre un setè lloc, assegurant un Diploma Nacional. Ainhoa Abad es va destacar amb un tercer lloc en cércol i un segon en corda, mentre que Taissia Riabtceva va finalitzar en l’huitena posició en maces, demostrant la seua habilitat i tècnica en la competència.

Liza Aprilia lluint medalles d’or | CG Calpe

Este campionat no sols ha sigut un escenari per a l’exhibició del talent emergent de Gimnàstica Calpe, sinó també un testimoniatge de l’excepcional treball realitzat per les entrenadores Montse i Xus Soria, juntament amb Olga i Rosa, els qui han sabut guiar i potenciar les habilitats d’estes joves gimnastes.

El Club Gimnasia Calpe torna de Zaragoza amb trofeus, reconeixements i, sobretot, la satisfacció d’haver representat dignament el seu club i la seua ciutat en una competició d’alt nivell nacional.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *