Esports

Èxit rotund en la 1a prova autonòmica de Kayak de Mar celebrada a Dénia

El RCN Dénia, va ser segon en Veterans, tercer en la General i quart en Joves Promeses
RCN Dénia tercer en la classificació General de Clubs / RCN Dénia

El Real Club Náutico Dénia (RCNDénia) va ser l’escenari de la primera prova autonòmica de Kayak de Mar de la temporada, congregant a 140 palistes de diversos clubs de la Comunitat Valenciana. La competició, que es va desenvolupar en una jornada marcada per un clima primaveral i vents racheados entre 7 i 9 nusos, va comptar amb tres recorreguts adaptats a les diferents categories.

Els competidors del RCN Dénia van brillar especialment, aconseguint diversos primers llocs: Nino Van der Zeeuw en Cadet Ss1; Gloria Martin en k-1 tradicional Veterana; Ramón Van der Zeeuw en veterà D Ss1; Rubén Villamitjana en tradicional k-1 sènior; i Raquel Orduñez en dona veterana C Ss1, entre altres. A més, van destacar les medalles d’or aconseguides per Paulino Llobell i Borja Carrió en Ss2 Sènior, així com les nombroses medalles en altres categories.

Paulino Llobell i Borja Carrió campions Ss2 Veterans |RCN Dénia

La classificació del club va ser excel·lent, amb una medalla de plata en clubs Veterans, bronze en la classificació general de clubs i una quarta posició en clubs joves promeses, demostrant la fortalesa i el compromís del RCN Dénia amb el kayak de mar.

El lliurament de medalles i trofeus va comptar amb la presència de figures destacades com Paloma Cinto Humbría, presidenta de la federació Valenciana de piragüisme; Juan Carlos Perez Nadal, vocal del RCN Dénia de kayak de mar; Amaya Saéz, gerent del club; i Jaime Portolés, president del RCN Dénia, els qui van felicitar els guanyadors i van reconéixer l’alt nivell de la competició.

Gloria Martín en el podi |RCN Dénia

L’esdeveniment va culminar amb un menjar en les instal·lacions del club, oferint un moment de companyonia i celebració per a tots els participants, consolidant este esdeveniment com una data destacada en el calendari esportiu de la regió i reafirmant el compromís del club dianense amb el foment de l’esport i l’activitat física.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *