Esports

Fiamma Benítez s’unix a l’Atlètic de Madrid fins a 2027

La dianense arriba al club madrileny després de les incorporacions del tècnic Víctor Martín i les jugadores, Synne Jensen i Silvia Lloris
Fiamma Benítez després de la seua arribada a l'At. Madrid / AT. Madrid

L’Atlètico de Madrid ha fet oficial la contractació de la jove davantera internacional espanyola, Fiamma Benítez, fins al 30 de juny de 2027. La futbolista de 20 anys, nascuda a Dénia en 2004, arriba procedent del València CF, on ha jugat les últimes dos temporades.

La dianense arriba al club madrileny després de les incorporacions del tècnic Víctor Martín i les jugadores, Synne Jensen i Silvia Lloris. La formació madrilenya es van reforçant per a afrontar la seua participació europea amb les màximes garanties.

Benítez va començar la seua carrera en l’EM FB Dénia, des d’on va saltar al Levante UD en la temporada 2018-2019. El seu acompliment en el club granota li va obrir les portes del València CF en 2022, on va registrar dos gols i quatre assistències en l’última campanya de la Lliga F.

Fiamma en l’At. Madrid | AT. Madrid

A més, Fiamma ha sigut peça important en la selecció espanyola, debutant amb l’absoluta als 18 anys. Fins a la data, ha participat en 10 partits internacionals, incloent-hi una convocatòria recent per a reemplaçar a Alba Redondo en el partit de classificació per a l’Eurocopa 2025 contra Dinamarca, disputat el passat 4 de juny en l’Heliodoro Rodríguez López de Tenerife.

“És un repte que assumisc amb molta il·lusió i amb molta responsabilitat. Estic molt agraïda al club i el donaré tot des del primer dia”, va expressar Benítez en una declaració després de passar el reconeixement mèdic requerit per l’Atlètic de Madrid. La incorporació de Benítez promet enfortir la davantera de l’equip blanc-i-vermell, aportant frescor i talent jove al conjunt dirigit per Víctor Martín.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *