Medi ambient

Gent de Dénia proposa un protocol d’avisos urgent per erradicar les deixalles dels carrers

Mario Vidal (GdD): “No podem continuar permetent este espectacle vergonyós"
Deixalles als carrers de Dénia / GdD

Gent de Dénia ha presentat un nou i urgent protocol d’avisos per a la retirada immediata de deixalles que infesten els carrers. Estes mesures es presenten per l’agrupació amb la finalitat de protegir la salut pública i restaurar “l’orgull de viure en una ciutat neta i segura”, tot això sense cap cost addicional per als ciutadans.

Des del conjunt advertixen que es troben amb una amenaça que té lloc durant tot l’any i, especialment, en les temporades alta i mitjana. Asseguren que els carrers de Dénia es veuen envaïts per acumulacions de deixalles abandonades, restes d’obres i podes. A més a més, el grup se centra que estes deixalles no sols enllestixen la ciutat, sinó que també representen “un greu risc per a la salut i la seguretat dels veïns”.

Camió arreplegant les deixalles | GdD

Gent de Dénia ha afirmat que el poble de Dénia està experimentant un perill real i se centra en el fet que, per exemple, els estris abandonats poden convertir-se en focus d’infeccions, atraure plagues i causar accidents. Proposen com a solució immediata un nou protocol que mobilitza als empleats municipals, incloent-hi la Policia Local, els servicis de recollida de fems i les brigades de jardineria, per a detectar i notificar immediatament qualsevol estri abandonat. En identificar estes deixalles, els empleats municipals informaran el departament corresponent per a la seua retirada ràpida i eficient.

El portaveu de l’agrupació, Mario Vidal, impulsor d’esta mesura, emfatitza: “Dénia mereix carrers nets i segurs. No podem continuar permetent este espectacle vergonyós que posa en risc la nostra salut i arruïna la imatge de la nostra ciutat.”

D’una altra banda, l’agrupació ha informat sobre els diferents beneficis de disposar d’un protocol d’avisos. Entre ells, protegir la salut pública, reduint riscos sanitaris i prevenint infeccions; es promou la seguretat ciutadana, eliminant perills que puguen causar accidents i s’aconseguix eficiència i coordinació amb la qual cosa s’aprofiten els recursos municipals per a una resposta ràpida i efectiva.

La formació ha assegurat que d’aquesta manera han fomentat el seu orgull i respecte, recuperant l’amor per la seua ciutat i promovent un entorn net i segur. El partit ha insistit en la idea que és hora d’actuar i ha anunciat el seu compromís amb la protecció dels seus ciutadans i la preservació de la bellesa de la ciutat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *