Successos

La Guàrdia Civil detecta l’ús fraudulent de gasoil agrícola a la Marina Alta i la Marina Baixa

Les sancions, que poden arribar fins als 12.000 euros per vehicle, sumen un total de 150.000 euros per a les 23 persones
Guardia Civil / Redacció

La Guàrdia Civil ha detectat l’ús fraudulent de gasoil agrícola en les comarques de la Marina Alta i la Marina Baixa. Els investigadors van realitzar la inspecció de més de 190 vehicles en diferents zones d’ambdues comarques, identificant un total de 23 persones jurídiques infractores.

Les sancions per l’ús d’aquest tipus de combustible, que no està subjecte a l’Impost Especial d’Hidrocarburs, com a autors d’una infracció tributària greu, varien en funció de les característiques tècniques del vehicle utilitzat, podent arribar als 12.000 euros. En aquest cas, per al total dels infractors, les sancions ascendeixen a 150.000 euros.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *