Successos

Detingut in fraganti l’autor d’un robatori en domicili a Dénia per la Policia Nacional

Gràcies a la ràpida intervenció dels agents, es va aconseguir frustrar el robatori en la vivenda
Policía Dénia / Policía Dénia

La Policia Nacional ha detingut un home que havia entrat a robar en una vivenda unifamiliar quan encara es trobava dins de la vivenda, després de ser descobert per la víctima a través de les càmeres de seguretat que tenia instal·lades dins de la vivenda, abans que aconseguira desactivar completament el sistema de gravació.

Una trucada d’un veí de la localitat a la Sala CIMACC del 091, alertava sobre la presència d’un home que havia vist dins del seu domicili a través de les càmeres de seguretat, manifestant al mateix temps que estava veient com anava desactivant i trencant les càmeres i els sensors del sistema d’alarma, amb la finalitat d’evitar ser gravat.

Per aquest motiu, es va alertar a les patrulles de servei que hi havia per la zona, personant-se ràpidament una dotació policial en el lloc, on també va arribar al mateix temps el servei d’acuda de l’alarma que tenia instal·lada, a més d’estar present també el fill del propietari de la vivenda.

Els agents, coneixedors que l’autor encara es trobava dins de la vivenda i, com que la part propietària allí present no tenia claus de la vivenda, van haver de saltar el mur de la casa per a poder accedir a l’interior del recinte amb la finalitat de poder actuar amb rapidesa.

Els agents, tot just entrar en el recinte, van veure un home que eixia de l’interior de la vivenda i que pretenia fugir, per la qual cosa el van interceptar i detindre en aquell moment com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb força en domicili.

Així les coses, gràcies a la ràpida intervenció dels agents, es va aconseguir frustrar el robatori en la vivenda i evitar que es sostraiera cap bé de la propietat violentada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *