Esports

Importants fitxatges per al CD Jávea

La formació blanc-i-vermella planifica la seua plantilla que sota la batuta de Julio Ivorra competirà en 1ª FFCV
Gustavo Luccener nou jugador del CD Jávea / CD Jávea

Després d’unes setmanes de descans, l’entrenador del CD Jávea, Julio Ivorra s’ha posat a la feina al costat del Director Esportius, Rubén Ramiro, en la planificació de la plantilla que la pròxima temporada jugarà en la 1a FFCV.

El primer fitxatge que realitzat pel club blanc-i-vermell va ser el de Joan Signes, un jugador que ocupa el lloc de migcampista. Signes va ser un dels jugadors més destacats en la passada campanya en les files del Gorgos CF.

La segona incorporació és la de Fede Aguilar, porter que viurà la seua segona etapa en la porteria del CD Xàbia, ja que va militar en este equip en l’època en la qual el tècnic va ser Diego MiñanaFede la passada campanya va defendre la porteria del CF L’Olleria.

Altres arribades a la plantilla blanc-i-vermella són les del migcampista, Leo que arriba des del CD Dénia i la del davanter brasiler Gustavo Lucenner qui arriba des de Lituània i aterra per a ajudar al CD Jávea amb els seus gols.

Des del club s’ha confirmat les renovacions  de; Marcos Bisquert, Ife Gabriel, Obinna Keneth, Adrián Gil, Jorge González “Pitu”, Elián, José Cabo, Víctor Caturla i Aldo Michan. A més, continuarà el mateix cos tècnic que va a treballar al costat d’ Ivorra.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *