Entrevistes

Javier Gil: “Començarem amb un concert simfònic i hem creat un festival equiparable a espectacles de grans ciutats europees”

Entrevista a Dénia FM amb el director del SONAFILM
Javier Gil, director del SONAFILM / Redacció

La Marina Alta es prepara per acollir, del 2 al 24 d’agost, el festival de música de cine Sonafilm, el primer i únic festival dedicat a la música del setè art en tot el Llevant. Aquest matí, en el “Primer Café” de Dénia FM, s’ha parlat sobre la fusió de música i cine, i la programació de la nova edició del festival.

El festival Sonafilm ofereix una programació que inclou concerts simfònics de bandes sonores, bandes de rock i pop interpretant cançons de pel·lícules, recitals de cambra, presentacions de llibres, projecció de documentals i molts més esdeveniments. Tot això es durà a terme en els llocs més emblemàtics de la Marina Alta.

Javier Gil, director de Sonafilm, ha compartit durant l’entrevista en “Primer Café” com va néixer aquest festival i la seua evolució fins a convertir-se en un esdeveniment únic a nivell nacional. “El meu propòsit era que a la zona hi haguera un festival com els que jo havia vist a ciutats com Roma. I hem aconseguit portar el format”, ha afirmat Gil.

Entre els esdeveniments més destacats, Gil hamencionat que hi haurà “concerts simfònics que reinterpretaran les bandes sonores més icòniques del cine, així com actuacions de bandes de rock i pop que portaran el públic a través d’un viatge musical cinematogràfic.

Gil també ha fet èmfasi en la col·laboració amb diverses entitats i empreses, entre elles Dénia FM i Marinaalta.com, i la implicació de la comunitat local en el desenvolupament del festival.

Per a més informació sobre la programació i les entrades, es pot visitar la pàgina oficial del festival Sonafilm.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *