Esports

Joan Buigues guanyador del Trofeu Santissíma Sang de ciclisme

La millor de les esquadres en categoria cadet va ser l'Infinobras Grup Sime que va copar els primers llocs
Guanyadors del Trofeu Santissima Sang Cadets / CC Dénia

Dénia es va convertir en l’epicentre del ciclisme d’Escoles amb la celebració del XLVI Trofeu Stm. Sang-Trofeu Balearia. Joan Buigues, de l’equip Infinobras Grup Sime, es va coronar campió en la categoria cadet en una jornada marcada per l’entusiasme i la competència fèrria.

Buigues, mostrant un impressionant domini durant tota la carrera, va travessar la línia de meta en la primera posició en l’icònic carrer Marqués de Camp, seguit de prop pels seus companys d’equip Marc Moncho i Asier Fortea. Els tres ciclistes, que formen part de la mateixa esquadra, van demostrar una excel·lent coordinació i estratègia en entrar junts, celebrant el seu èxit col·lectiu davant una multitud que va viure amb passió cada moment de la carrera.

Pepe Arqués, un altre ciclista de l’Infinobras Grup Sime, va completar el domini de l’equip en assegurar la quarta posició, justificant la força i profunditat de l’equip en competicions juvenils.

En la categoria femenina, Nora Collado de la formació Bernia Xaló es va emportar el triomf, afegint més emoció a l’esdeveniment amb una actuació destacada que va subratllar la competitivitat i el talent en el ciclisme femení.

A més del triomf en la seua categoria, Joan Buigues també es va adjudicar el trofeu de les Metes Volants, subratllant la seua versatilitat i domini en diferents aspectes de la carrera. El seu rendiment en la prova no sols va ser una demostració de la seua capacitat atlètica, sinó també de la seua intel·ligència tàctica en el circuit.

L’equip guanyador | CC Dénia

L’equip d’Alfaz del  es va destacar en la competició per esquadres, pujant al podi com l’equip millor classificat, la qual cosa reflectix l’alt nivell de preparació i l’esperit competitiu que caracteritza a esta formació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *