Entrevistes Primer Café

José Marcos Pons: “Si no passa res, la planta dessaladora serà gestionada, íntegrament, per Amjasa”

Entrevista a Dénia FM, amb el portaveu del grup municipal de Vox a l'Ajuntament de Xàbia i membre de l'equip de govern

El portaveu del grup municipal de Vox a l’Ajuntament de Xàbia, segon tinent d’alcalde i regidor de Turisme i Aigua, José Marcos Pons ha visitat el ‘primer café’ de Dénia FM, en la seua edició de divendres 5 de juliol.

Pons s’ha referit a les relacions entre els tres grups que conformen l’executiu (PP, CpJ i Vox) i el primer any de govern “després d’un canvi de cicle que el senyor Chulvi no ha assimilat”.

Però no ha sigut l’única referència al líder de l’oposició, i exalcalde socialista. També ha criticat que votara en contra dels comptes anuals de 2023 d’Amjasa, en la Junta General; que no donaren suport a unes modificacions en els estatuts “per a promoure i construir habitatges socials”; i votaren en contra de modificar els estatuts d’Amjasa perquè “siga mitjà propi”.

Turisme i Aigua

En qualitat de regidor d’Aigua, Pons ha afirmat que el subministrament està garantit aquest estiu, “sempre que es faça un ús responsable”.

Al respecte, també s’ha pronunciat sobre les campanyes de conscienciació, precisament, per a realitzar un ús responsable de l’aigua, ja iniciades, i altres que arribaran pròximament.

I més en aquest marc, preguntat per la planta dessalinitzadora, una vegada finalitzada la concessió de la gestió a Acciona, assegura que “la màxima il·lusió de l’equip de govern és que Amjasa puga fer-se càrrec de la gestió integral”. En aquests moments s’estan elaborant els informes preceptius, però subratlla que “si no passa res, la planta serà gestionada íntegrament per Amjasa”.

Com a regidor de Turisme ha ressenyat la “gran afluència” que ja s’està notant en el municipi i confia que “siga un bon any” i que hi haja “molta afluència de gent”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *