Esports

Juan Ayuso estarà en els Jocs Olímpics de París

El ciclista establit a Xàbia representarà a Espanya en la prova en ruta i en la contra rellotge
Juan Ayuso en una contrareloj / UAE

Juan Ayuso, el destacat ciclista amb forts llaços a Xàbia, ha sigut seleccionat pel director tècnic nacional de ciclisme, Pascual Momparler, per a representar a Espanya en la modalitat de contrarellotge en els pròxims Jocs OlímpicsMomparler ha recolzat la seua decisió destacant l’excepcional acompliment d’Ayuso enguany i la seua capacitat de competir al més alt nivell, fins i tot superant a rivals com Remco Evenepoel en unes certes competències.

Ayuso també formarà part de l’equip en la prova en línia, acompanyat per l’actual campió d’Espanya, Álex Aranburu, i Oier Lazkano. Per als tres, esta serà la seua primera experiència olímpica, la qual cosa afig un matís de frescor i ambició a l’equip nacional.

El recorregut de la contrarellotge i la prova en línia

La contrarellotge individual masculina partirà des de l’Esplanada dels Invàlids a París, cobrint un traçat de 32,4 km predominantment pla, idèntic al qual enfrontaran les competidores en la crono femenina. Esta ruta, sense grans dificultats tècniques, oferix una excel·lent oportunitat perquè Ayuso demostre la seua capacitat en la lluita individual contra el cronòmetre.

Quant a la prova en línia, es durà a terme el dissabte 3 d’agost sobre un exigent recorregut de 273 km i 2.800 metres de desnivell acumulat. Els ciclistes enfrontaran un gran bucle inicial de 225 km que recorre la zona oest de la regió parisenca, inclòs deu ascensions significatives. Posteriorment, l’escamot tornarà a París per a realitzar tres voltes a un circuit urbà que culmina amb la pujada a Montmartre, un quilòmetre d’ascens al 6,5% de pendent mitjà, que segurament serà decisiu en la lluita per les medalles.

Amb estes perspectives, Juan Ayuso i l’equip espanyol es preparen per a enfrontar desafiaments que posaran a prova la seua destresa, resistència i tàctica en un dels escenaris més prestigiosos de l’esport mundial.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *