Esports

Jugadors Veterans calpins es proclamen Campions d’Europa

La Selecció Espanyola formada per jugadors de més de 45 anys va véncer en la final a Itàlia (90-81)
Jugadors Veterans calpins amb el trofeu / Ayto Calpe

Dissabte passat la Selecció Espanyola de bàsquet formada per jugadors de més de 45 anys va conquistar el XII Campionat d’Europa de Veterans després d’imposar-se en un emocionant final contra l’equip amfitrió, Itàlia.

L’equip, campió component per jugadors espanyols de Calp i Altea i residents ucraïnesos en tots dos ciutats. De fet, en la samarreta de la selecció espanyola figurava el lema CALP- ALTEA- KÍEV, en clara al·lusió a la procedència dels jugadors.

El campionat de l’equip espanyol va ser immaculat, amb victòries en els tres partits de la fase prèvia contra Gran Bretanya, Itàlia B i Polònia. En semifinals, es van enfrontar a Grècia en un duro partit que van guanyar per 10 punts de diferència. En la final, Espanya es va imposar a un equip professional d’Itàlia amb un marcador de 90-81. Este equip italià comptava amb jugadors de la talla de CorvinoAbbio (exjugador del Pamesa València) i Rambaldoni (medallista de plata en les Olimpíades d’Atenes 2004).

El nivell de bàsquet en este campionat va ser molt alt. La Selecció Espanyola +45 va demostrar una gran destresa i cohesió en el joc, la qual cosa li va permetre emportar-se la medalla d’or.

Entre els Campions d’Europa es troben l’Intendent de la Policia de Calp, Juan Antonio Sánchez, i l’Oficial d’aquests cos, Ruben Marín, així com coneguts jugadors com Antonio PrietoMiguel Ráez, i l’ucraïnés Víctor Savchenko. L’Equip llorejat serà rebut en els pròxims dies per l’alcaldessa de Calp, Ana Sala.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *