Medi ambient

La costa de Xàbia es renova gràcies a un equip de dos operaris

L'operatiu ha arribat a zones en les quals fins ara no s'havia realitzat mai una neteja
Operari netejant una de les cales / Aj. Xàbia

La regidoria de Servicis, que dirigix Juanjo García i l’empresa responsable del servici de neteja viària i de les platges, Tetma, han posat en marxa, l’operatiu de neteja de les cales i la costa de Xàbia, format per una embarcació i dos operaris.

Este servici s’encarrega, concretament, de la retirada de residus que es troben en les cales i tota la línia de costa, des de la Cova Tallada fins a la Cala Granadella. L’equip retira a mà les deixalles de qualsevol tipus, que retorna la mar a la terra i posteriorment els depositen en els diferents contenidors de reciclatge. I d’esta manera, s’aconseguix un ambient més ecològic.

Operaris netejant les platges | Aj. Xàbia

Des de la regidoria de Servicis han comentat que este operatiu arriba a punts en els quals fins ara no s’havia realitzat mai una neteja. Per exemple, zones com la Cova Tallada, Tango, Cala del Francés, ajunte altres habituals com el Primer i Segon Muntanyar o les esculleres del port de Xàbia, en les zones que bufona amb la mar.

Treballs de neteja en les cales | Aj. Xàbia

A més, la regidoria ha volgut recordar als els veïns i visitants que utilitzen els contenidors i papereres que hi ha a les platges per a evitar que els residus acaben en la mar. Així, es recomana també als propietaris d’embarcacions que gaudixen de la nostra costa, que depositen els residus en els punts de reciclatge que hi ha en les zones d’amarrament. El servici estarà actiu fins al 31 d’agost.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *