Esports

La Travessia nadant a Xàbia va reunir 400 nadadors

En la de 3.000 metres va véncer Isidro Felguera, en la de 1.500 el guanyador va ser José Vidal i en la de 500 es va imposar Marco Mas
Organizació de la Travessia nadant a Xàbia / Ayto Xàbia

Este diumenge, Xàbia va viure la XIV edició de la seua travessia nadant, un esdeveniment que va congregar a 400 nadadors disputant distàncies de 3.000, 1.500 i 500 metres, esta última pensada per als més joves competidors. Amb condicions ideals per a la natació, la competència va estar organitzada per la regidoria d’Esports, dirigida per Toni Molina, en col·laboració amb el Club Esportiu Llebeig Xàbia, el Centre Excursionista Xàbia i la secció de rem del Club Náutico Jávea.

En la prova reina de 3.000 metres, Isidro Felguera Gómez es va alçar amb el primer lloc, seguit de José Vicente Romero GómezÓscar Pina Murcia. Entre les dones, Isabel Giner Moragues va liderar, seguida per Cruz Garabito JoverLucía Conejero. En els 1.500 metres, José Vidal Perpiñà es va emportar la victòria, mentres que Silvia Vilar Morant va ser la primera en la categoria femenina.

Joves nadadors de la Travessia nadant a Xàbia | Ayto Xàbia

Els més xicotets també van brillar en la distància de 500 metres, amb Marco Mas Antón i Regina Mullor García obtenint els primers llocs en les seues respectives categories.

El regidor d’Esports, Toni Molina, va agrair a tots els participants i elogiant especialment als joves nadadors. També va destacar l’esforç organitzatiu del Club Esportiu Llebeig, el Centre Excursionista Xàbia, i el Club Náutico Xàbia, així com el compromís de l’equip de la regidoria d’Esports.

nadadors de la Travesia nadant a Xàbia | Ayto Jávea

La travessia nadant de Xàbia no sols va ser un desafiament esportiu sinó també un exemple de comunitat i passió per l’esport, marcant un altre any exitós per a este esdeveniment emblemàtic en la costa d’Alacant.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *