Societat

Laura Femenía Ivars, guanyadora del XXI Concurs de Dibuix Digital Infantil d’Aqualia

L'escolar ha rebut una targeta regal per valor de 30€ per a la compra de material esportiu
Guanyadora del concurs / Aqualia

Laura Femenía Ivars, del CEIP La Xara ha rebut de mans del responsable d’Aqualia a Dénia, Isidro Sánchez, i la responsable del Centre Esportiu Dénia, Susana Campos, el seu premi com a finalista de la XXI edició del prestigiós concurs de dibuix digital infantil de l’empresa, el lema de la qual era “Aqual i ODS6, Aquaventura amb la Colla Sostenible”.

L’escolar ha rebut una targeta regal per valor de 30€ per a la compra de material esportiu. En el seu dibuix va demostrar creativitat i conscienciació i des d’Aqualia han destacat “que això té més valor encara en l’època d’escassetat d’aigua en la qual ens trobem”. A més, l’han animada a inculcar eixa mateixa conscienciació a les seues famílies i amics per a cuidar cada gota d’aigua.

Una acció consolidada: prop de 300.000 participants i milers d’hores formatives

Més de 8.500 alumnes i alumnes de 3r i 4t de Primària dels municipis en els quals Aqualia presta el seu servici han participat en la XXI edició del Concurs Digital Infantil. El certamen ha proporcionat 4.100 hores de formació digital en sostenibilitat i es consolida com un projecte educatiu de referència, que ja ha aconseguit formar a prop de 300.000 joves en la importància de la gestió eficient de l’aigua i del treball que hi ha darrere d’obrir l’aixeta i comptar amb aigua de qualitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *