Educació Entrevistes

Miquel Ivars: “Estem, cada any, fent ‘tetris’ per aprofitar, al màxim, tots els racons del centre”

Entrevista, a Dénia FM, amb el director del Col·legi d’Educació Especial Raquel Payà
Moment de la visita dels representants dels grups municipals de l'Ajuntament de Dénia al CEE Raquel Payà / FAcebook Vicent Grimalt Boronat

En matèria educativa, Dénia FM ha entrevistat el director del Col·legi d’Educació Especial Raquel Payà, Miquel Ivars, després de la reunió mantinguda, recentment, entre la comunitat educativa del centre i els portaveus dels grups polítics municipals a l’Ajuntament de Dénia.

Sobre la taula, el projecte de construcció del nou centre, que seguix paralitzat a l’espera que la Conselleria aprove l’ampliació de pressupost necessària per a la seua execució. Una reivindicació històrica, la d’ampliació i construcció del nou centre. I és que el pati del CEE Raquel Payà disposa d’aules prefabricades, des de fa 22 anys.

Tal és la necessitat de construir el futur centre educatiu que, des de la direcció, s’estan reconvertint quasi tots els espais del col·legi en aules, per a poder oferir el servei educatiu que es mereixen els seus 90 alumnes. La majoria de les sales s’han reconvertit en aules.

Des del centre es demana unitat i unió als grups polítics deniers en les seues reivindicacions i no polititzar aquest tema tan sensible. Ivars ha comentat aquesta unió mostrada, en la reunió, per part dels portaveus municipals.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *