Esports

Moció de censura al president del CD Dénia

Davant el rebuig a convocar eleccions el candidat Pepe Carpi va entregar les firmes de 65 socis que avalen la moció
Un soci en el moment de presentar la mocion de censura / Javier Zamora

Este divendres, l’assemblea del CD Dénia s’ha viscut amb una intensitat que ha ratllat la xafogor, marcada per l’enfrontament entre dos faccions clarament dividides. D’una banda, la directiva actual liderada per Juan Benavente, l’afany de la qual per retindre el poder ha generat gran malestar entre els socis. Per un altre, el sector crític que guanya cada vegada més suport, presentant una candidatura alternativa amb José Pastor “Carpi” al capdavant.

El control de Benavente sobre la presidència s’ha vist seriosament qüestionat, evidenciat en la incapacitat del seu equip per a aprovar actes anteriors o pressupostos durant l’assemblea ordinària. La situació ha escalat en l’assemblea extraordinària, destinada a les eleccions presidencials, on la directiva va intentar invalidar la presentació de candidatures alternatives, la qual cosa va deslligar un caos absolut.

Per primera vegada en la història del club la massa social ha hagut de recórrer a utilitzar la ferramenta de la moció de censura per a mostrar la disconformitat amb la forma de gestió i el seu desig de seguir en el poder de la directiva de Benavente.

Pepe Carpi portant les firmes | J. Zamora

En resposta, el sector crític va presentar una moció de censura recolzada per 65 socis, suficients per a forçar un canvi directiu. Malgrat els intents de la taula per deslegitimar esta moció sota el pretext que les firmes havien de ser presencials, el grup crític es va mostrar ferm i ben assessorat sobre els estatuts del club.

La pressió dels socis va obligar la directiva a convocar una assemblea extraordinària per al 5 d’agost per a debatre i aprovar esta moció, si escau. L’objectiu de la moció és votar la destitució de, Juan Benavente Faus del seu càrrec com a President del Club Deportivo Dénia i l’elecció de José Pastor Carpi com a president.

Haver d’arribar a agost és una cosa que va en contra de la planificació esportiva de l’equip, que quan se celebre l’assemblea hauria d’estar en pretemporada.

Moment de l’assemblea del CD Dénia | J. Zamora

Assemblea Ordinària

L’assemblea des del seu inici va deixar entreveure sentir dels socis respecte a la gestió realitzada durant les quatre últimes temporades per part de la directiva. És per això que van votar en contra a tots els punts de l’orde del dia. Va ser la més clara mostra que la majoria dels socis presents en l’assemblea no recolzen la gestió realitzada per Benavente i els seus directius.

El desacord entre totes dos parts va quedar patent en alguns moments de l’assemblea en la qual es van viure moments de xafogor amb atacs personals dels uns als altres. Imatge que no és la millor per a un club esportiu.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *