Esports

No hi haurà derbi de la Marina Alta en la 1ª FFCV

El Pego CF tornarà a militar en el grup Tercer mentres que el CD Jávea ho farà en el Quart.
Formació CD Jávea / Javier Zamora

Després de l’assemblea realitzada per la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana , on es va donar a conéixer la composició dels quatre grups de Primera FFCV, és oficial que la temporada 2024-25 no tindrà derbi d’equips de la Marina Alta en esta categoria.

El Pego CF que ja va militar en esta categoria ha tornat a quedar enquadrat en un grup compost en la seua majoria per equips valencians; Els únics alacantins són el mateix equip rojillo, el Muro CF i el CD Contestano.

El CD Jávea una de les novetats en la categoria després del seu descens després de la campanya anterior, militarà en el grup quart, compost per equips alacantins. El conjunt que entrena Julio Ivorra tindrà com a rivals als descendits, Santa Pola i Callosa als quals cal sumar; CD Almoradi, Novelda CF, Benferri CF, CD El Campello, Catral CF, Villena CF, Mutxamel CF, Sporting San Fulgencio, Villajoyosa CF, CD Murada, CD Betis Florida, CD Montesinos i Intercity B.

A Xàbia no ha agradat molt la ubicació, ja que els desplaçaments que haurà de realitzar són molt llunyans. L’equip més pròxim que té és Villajoyosa CF, això provocarà que els desplaçaments d’aficions visitants no siguen massius.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *