Província

Nuria Cardona torna al Grup USA Handbol Mislata

La jugadora de Xàbia torna amb màxima il·lusió a la formació valenciana
Nuria Cardona amb la samarreta del seu nou equip / Grup USA Handbol Mislata

Nuria Cardona torna a les seues arrels en el Grup USA Handbol Mislata per a la pròxima temporada en la DH Or, després d’una exitosa trajectòria que la va portar a diferents equips i categories al llarg de la seua carrera esportiva. Cardona, natural de Xàbia, torna al club on va brillar en la seua joventut i es va proclamar subcampiona d’Espanya en categoria juvenil.

Amb una experiència envejable, incloent-hi un ascens a la Lliga Iberdrola amb el CB Elda i una temporada recent en la DH Plata amb l’Handbol Onda, Cardona s’incorpora al projecte de Mislata amb l’objectiu d’ajudar l’equip a mantindre’s en la màxima categoria de l’handbol femení espanyol. La seua versatilitat li permet exercir-se eficaçment tant en defensa com en atac, habilitats que els tècnics del Mislata coneixen bé i valoren profundament pel seu anterior pas per l’equip.

La jugadora es mostra entusiasmada amb el seu retorn a Mislata, on espera contribuir amb la seua experiència i qualitat a l’èxit de l’equip en una categoria que coneix bé. A més dels seus assoliments en clubs, Cardona ha tingut una destacada participació en l’handbol platja, sent subcampiona amb la selecció valenciana i participant en les sessions preparatòries per al Mundial i l’Europeu de l’especialitat.

Retorn il·lusionat

El retorn de Cardona a Mislata no sols suposa un reforç significatiu per a l’equip en el seu primer any en la DH Or, sinó també un emocionant retorn a casa per a una jugadora que ha deixat empremta en cada pas de la seua carrera. Amb la seua incorporació, el Grup USA Handbol Mislata s’enfortix i es prepara per a enfrontar els desafiaments d’una temporada que promet ser intensa i emocionant.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *