Obres

L’Ajuntament de Benissa inicia les obres d’ampliació de les voreres de l’Avinguda Constitució

El municipi habilitarà noves zones d'aparcament també al carrer Senija i al carrer Xàbia
Av. Constitució Benissa / Xarxes Socials

L’Ajuntament de Benissa ha començat aquesta setmana les obres d’ampliació i millora de les voreres de l’Avinguda Constitució. Aquest projecte està 100% subvencionat per fons Next Generation de la Unió Europea, dins del Pla de Sostenibilitat Turística en Destí (PSTD).

Aquestes obres milloraran l’accessibilitat i mobilitat dels vianants, resolent la problemàtica actual de l’avinguda, que compta amb voreres molt estretes i, en diversos trams, envaïdes per arbres, cosa que dificulta o fins i tot impedeix el pas de persones amb mobilitat reduïda.

Les obres comportaran l’eliminació de places d’aparcament en un dels carrils de l’avinguda. Per això, l’Ajuntament ha estat treballant les últimes setmanes per habilitar noves zones d’aparcament a la zona. En total, s’han habilitat noves places al carrer Senija (40 places) i carrer Xàbia (32 places), i s’ha ampliat l’aparcament de l’Avinguda Constitució amb 21 noves places, afegides a les 112 ja existents.

“A partir de la setmana vinent, la zona de l’Avinguda Constitució comptarà amb 93 noves places d’aparcament, moltes més de les que s’eliminaran amb les noves obres, perquè els veïns de la zona no tinguen problemes per trobar aparcament”, ha comentat Adrián Cabrera, regidor d’Obres i Serveis.

“En uns mesos, l’Avinguda Constitució serà molt més amable i accessible per als vianants, permetent que qualsevol persona puga transitar sense problemes per les seues voreres”, ha explicat Arturo Poquet, alcalde de Benissa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *