Sanitat

Obri les seues portes el consultori mèdic d’estiu de les Marines a Dénia

El regidor de Salut Pública, Rafa Carrió lamenta que s'haja retallat en dies i en horari

Ja està en funcionament el consultori mèdic que cada estiu obri en les Marines, a Dénia, per a atendre la demanda de la zona i acostar l’atenció sanitària als residents i turistes de les zones costaneres durant els mesos d’estiu i eviten desplaçaments al centre de salut de la zona bàsica.

En el punt assistencial, situat en el quilòmetre 4 de la carretera de les Marines, assistixen un metge de família, una infermera i un auxiliar que realitzaran l’atenció de dilluns a divendres d’11 a 14 hores (dissabtes, diumenges i festius tancat). El servei es prolongarà fins al 6 de setembre.

Rafa Carrió, regidor de Sanitat, s’ha reunit amb el coordinador mèdic de la Zona Bàsica de Salut de Dénia, Vicente Juan Albero, la doctora Grace Acosta, i l’administrativa Teresa Castillo per a conéixer les instal·lacions.

Carrió ha lamentat que “les retallades de la Conselleria han fet que siguen menys dies i en menor horari”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *