Festes

Ondara publica els actes dirigits al públic infantil en les festes de Sant Jaume 2024

La regidoria de Festes i Tradicions anuncia diferents actes perquè els més menuts disfruten
Jocs a la piscina municipal d'Ondara per Sant Jaume / Redacció

Ondara ha donat a conéixer les activitats i actes dirigits al públic infantil que s’oferiran a les Festes Sant Jaume 2024, que es celebraran del 19 al 27 de juliol de 2024, organitzades per la Regidoria de Festes i Tradicions que dirigeix Jordi Ruiz.

Cal destacar que enguany s’ha creat un cartell específic amb les activitats infantils, i que aquest cartell compta amb el disseny del dibuix realitzat per l’ondarenca Eva Badia Costa, que ha estat la segona classificada en la convocatòria oberta per a la portada del llibre de Sant Jaume 2024.

El Regidor de Festes, Jordi Ruiz, ha informat que a causa de la sequera, enguany no es realitzaran parcs infantils aquàtics, substituint-se per activitats sense aigua dins del Prado (que es faran a l’ombra), i activitats a l’interior de la piscina municipal.

Activitats infantils Sant Jaume 2024

Entre les activitats infantils d’aquest juliol 2024 hi ha diverses iniciatives que es realitzaran en horari de matí, a l’interior del Prado, i també a la piscina municipal.

  • Dissabte 20, a la piscina municipal, parc aquàtic.
  • Diumenge 21, al Prado, tallers de pintacares i polseres i minidisco.
  • Dimecres 24, al Prado, gimkana de jocs populars, barredora i bou mecànic.
  • Divendres 26, al Prado, jocs de fusta i unflables, i espectacle de màgia amb el mag Kaxinove.
  • Dissabte 27, al Prado, tallers de circ i espectacle de circ Zapatones.

Es destaquen també les actuacions dels “bous en carretons”, que tan bona acollida tenen any rere any. Hi haurà 4 actuacions de bous en carretons, totes en horari de 19 hores, els següents dies: dissabte 20 de juliol; dilluns 22, divendres 26 de juliol i dissabte 27. Els carretons eixiran des de la Plaça de les Escoles perquè també les persones majors de la Residència puguen gaudir d’aquest esdeveniment. A més a més, gràcies a l’èxit d’anys anteriors, es tornarà a repetir l’entrada de bous unflables gegants des de la plaça de les Escoles, el dimecres 24 de juliol a les 19 hores.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *