Entrevistes Primer Café

Rafa Carrió: “Les nostres polítiques i les de l’oposició estan en les antípodes”

Entrevista, en Dénia FM, amb el vicealcalde en l'Ajuntament de Dénia i portaveu de Compromís
El vicealcalde de Dénia i portaveu de Compromís, Rafa Carrió / Alba Alborch

El vicealcalde en l’Ajuntament de Dénia i portaveu de Compromís, Rafa Carrió, assegura que les polítiques del seu grup i les de l’oposició estan “en les antípodes”.

El també regidor d’Habitatge, Salut Pública, Normalització Lingüística i adjunt al Pressupost Municipal ha visitat el ‘primer café’ de Dénia FM, per a abordar diferents aspectes de la política municipal.

Aquests dies, ens ha confessat, que està exercint d’alcalde en funcions, i també s’ha referit a quan es produïsca el relleu al capdavant de l’alcaldia, en 2026, assegurant que “va d’estratègia política, de partits, i de portar el nostre programa endavant”. A això ha afegit que “hem demostrat que sabem portar l’alcaldia“, en referència a quan Sebastià García va ser alcalde.

Relació amb el PSPV-PSOE

Carrió s’ha referit a la seua relació amb el seu soci de govern, el PSPV-PSOE, qualificant-lo com en “gairebé tots els matrimonis, com qualsevol parella“, reconeixent que hi ha desavinences, però “som dos partits amb polítiques molt semblants”, incidint en el “diàleg i el consens”.

Quant a la valoració del seu partit, el líder valencianista subratlla que “hem consolidat el grup“, ressaltant la incorporació de gent jove “amb moltes ganes” i assegura que “Compromís per Dénia està en plena forma física i mental i tenim un futur esperançador”.

Relació amb l’oposició

Quant a la seua relació amb els grups de l’oposició en l’Ajuntament, ha assenyalat que les seues polítiques “no tenen res a veure” afegint que “estan en les antípodes”.

També ha lamentat el “destruir per destruir“, “i la política de les mentides o les mitges veritats” en comptes “de donar suport a l’equip de govern”.

El portaveu valencianista incidix en la preocupació del govern local per projectes relacionats amb el Pla Convivint o el Pla Edificant, necessaris per a la ciutat, “i anirem on siga necessari”; criticant les “polítiques partidistes”.

Respecte a les mancances del port i les reunions amb la comissionada, Pepa Font, recorda que encara “no s’ha aconseguit cap cosa”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *