Societat

Teulada Moraira prepara la desinsectació i desratització del clavegueram

Aquest servei començarà el 22 de juliol destinat a garantir la salut pública i el benestar del veïnat
Treballs de desinfecció / Aj. Teulada Moraira

Teulada Moraira durà a terme, durant aquest mes de juliol, diversos serveis de prevenció i control de plagues al municipi. Aquests esforços estan destinats a garantir la salut pública i el benestar del veïnat, així com a mantenir en òptimes condicions les infraestructures locals.

Aquest servei començarà el 22 de juliol, i consistirà en la desinsectació i desratització del 100% dels registres de clavegueram per evitar la presència de paneroles i rosegadors. El servei per al control de mosquits al municipi, durant el mes de juliol, es divideix en dues parts: el tractament dels focus catalogats i el control del mosquit tigre als embornals.

Zona afectada pel tractament del clavegueram
Al mes de juliol es procedirà a realitzar el tractament del clavegueram municipal en les següents zones:

La zona 3 del sector Pineda del Abogado i Sabatera; la zona 5 al nucli urbà de Teulada i polígon industrial; i finalitzant amb la zona 6 del nucli urbà de Moraira.

El servei de vigilància i monitoratge dels dispositius instal·lats a les dependències municipals i col·legis per al control de rosegadors i altres insectes es durà a terme durant la segona quinzena del mes de juliol. El regidor de Sanitat, José Antonio Bisquert, assenyala: “El nostre objectiu principal és assegurar un entorn net i saludable per a tots els veïns i veïnes”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *