Societat

“Tortura no és cultura” un dels lemes de la manifestació contra els Bous a la Mar a Dénia

Tino Calvo / Tino Calvo

“Cap tradició per damunt de la raó” o “Tortura no és cultura” han sigut alguns dels nombrosos lemes que han lluït a les pancartes de la manifestació que ha tingut lloc hui a Dénia en defensa dels animals i en contra dels Bous a la Mar de la capital comarcal. Malgrat la rebaixa d’estos festejos per part de l’ajuntament, res ha parat als manifestants que han alçat de nou la seua veu per a demanar que pare qualsevol tipus de maltractament animal. Un dels assumptes que s’ha exposat ha sigut la impossibilitat de poder nadar dels bous quan cauen a l’aigua, un fet que l’any passat ja va produir la mort d’un d’ells.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *