Medi ambient

Trista jornada marina amb la mort de dos tortugues en aigües de Dénia

Una estampa atípica en la capital de la Marina Alta
Tortuga morta surant a la mar / Aj. Dénia

Este divendres 5 de juliol ha sigut una cita marcada per la calor, el partit d’Espanya contra Alemanya en quarts de final de l’Eurocopa i, desgraciadament, una estampa poc agradable en la costa dianense.

Dos tortugues marines mortes han sigut localitzades en les aigües de Dénia. La primera, durant la visita al costat de la premsa de l’equip d’albirament de cetacis que tenia lloc a mitjan matí. En el trajecte, s’ha localitzat surant a un exemplar que havia mort i que ha arribat fins al vaixell on es trobaven els reporters.

Banyistes junt amb la tortuga morta | Tino Calvo

La segona trista imatge ha arribat des d’un tram de les platges de Les Rotes. Uns banyistes han localitzat sobre les pedres al segon rèptil que romania completament inert sobre la pedra escarpada.

Una jornada anecdòtica en la qual totes dues imatges virals s’han convertit en protagonistes per uns minuts. Durant els mesos d’estiu, recordem que comença la temporada de posada d’ous a les platges de Dénia i, amb sort, portaran amb si estampes més amables.

Banyistes junt a la tortuga morta | Tino Calvo

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *