Societat

Benissa presenta el Viu l’Estiu 2024: un estiu ple de música, cultura i festes

La programació tindrà lloc del 5 de juliol al 29 d’agost
Playa La Fustera / Redacció

L’Ajuntament de Benissa ha donat a conéixer la programació del “Viu l’Estiu 2024”, que tindrà lloc del 5 de juliol al 29 d’agost.

Verano musical: SONE i Música a les cales

Benissa acollirà per primera vegada el festival SONE, del 11 al 14 de juliol en quatre ubicacions diferents del centre urbà. També es presentarà “Música a les cales”, una sèrie de concerts acústics a la platja de La Fustera, la Cala Baladrar i la Cala Advocat. A més, hi haurà concerts d’intercanvi de corals el 7 de juliol, de bandes el 21 de juliol, de colles el 27 de juliol i una Dansà a la fresca el 3 d’agost.

Cinema al carrer i a la mar

El ‘Viu l’Estiu 2024’ inclou activitats com el ‘Cinema al carrer’ a la plaça Germans Ivars tots els dimarts del 16 de juliol al 27 d’agost i el ‘Cinema a la mar’ tots els dijous del 18 de juliol al 29 d’agost.

Exposicions

El Taller d’Ivars acollirà l’exposició dels guanyadors del Certamen de Pintura Salvador Soria del 2010 al 2024 durant tot l’estiu. Les Cases del Batlle inauguraran l’exposició Magic Mirrors el 6 de juliol i el 18 de juliol s’inaugurarà l’exposició ‘Fils al Ras’ al carrer Puríssima.

Festes en les Partides

Les festes en les partides del municipi inclouen celebracions al barri de Sant Antoni (del 12 al 14 de juliol), Pedramala (del 19 al 21 de juliol), Benimarco (del 23 al 28 de juliol), Lleus (del 26 al 28 de juliol), Santa Anna (26 de juliol), Pinos (del 2 al 4 d’agost), La Fustera (10 i 11 d’agost), Pouet de Berdica (del 13 al 15 d’agost), Collao (del 16 al 18 d’agost), Benimarraig (del 16 al 18 d’agost) i Benimallunt (24 i 25 d’agost).

Benibus

El Benibus, servei gratuït d’autobús, ja està en funcionament. La ruta 1, que connecta el centre urbà amb les cales, estarà disponible fins al 29 de setembre, mentre que la línia 2, que uneix el centre urbà amb la piscina del Collao, estarà disponible fins al 8 de setembre.

Piscina del Collao

La piscina del Collao estarà oberta al públic fins al 8 de setembre, de 11.00 a 20.00 hores.

Pepa Bertomeu, regidora de Cultura, ha destacat la diversitat de la programació cultural, que inclou noves ubicacions tant al centre urbà com a la costa. Arturo Poquet, alcalde de Benissa, ha expressat la seua satisfacció per oferir una programació variada per a residents i visitants.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *