Esports

Xàbia es prepara per a l’emocionant Torneig 24 hores de futbol sala

Importants i atractius premis en metàl·lic per a incentivar la participació i la competició: l'equip campió, s'emportarà 700 euros
Pista exterior del poliesportiu de Xàbia / Ayto Xàbia

La localitat de Xàbia es convertirà en l’epicentre del futbol sala amb la celebració de l’esperat Torneig 24 hores. L’esdeveniment arrancarà el divendres 12 de juliol a les 20 hores i conclourà amb la gran final el dissabte 13 a la mateixa hora.

La competició es desenvoluparà en la pista exterior situada al costat del camp municipal de futbol de Xàbia, on s’espera que l’emoció i el talent òmpliguen l’ambient. Els organitzadors han establit atractius premis en metàl·lic per a incentivar la participació i la competència: l’equip campió, s’emportarà 700 euros, mentre que el subcampió i el tercer classificat rebran 400 i 200 euros respectivament.

Per a participar, cada equip haurà d’abonar una inscripció de 150 euros, a més d’una fiança de 50 euros, garantint així un compromís seriós per part dels equips. Els interessats a sumar-se a esta vibrant cita esportiva poden obtindre més informació o formalitzar la seua inscripció contactant al número 678 36 85 37.

Cartell 24 hores de Futbol Sala Xàbia

El Torneig 24 hores de Xàbia no sols promet ser un desplegament d’habilitats i estratègies en la pista, sinó també una excel·lent oportunitat per a gaudir de l’esperit competitiu i la companyonia que caracteritza al futbol sala. Fans i jugadors per igual, es preparen per a viure pura acció i emoció en la pista de Xàbia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *