Societat

Tallers oberts, showcookings i ponències de grans figures de la gastronomia s’encontraran al D*na 2024

Dénia FM ha estat a la presentació de l'esdeveniment, que ja compleix set edicions, al restaurant Pont Sec
D*na presentación / Tino Calvo

Aquest matí s’ha dut a terme a Dénia la presentació de la setena edició del D*na Festival, un esdeveniment gastronòmic que se celebrarà el pròxim 28 i 29 de setembre al passeig de la Marineta Cassiana. El festival, que enguany homenatjarà l’horta i els agricultors de la Marina Alta, compta amb la participació del reconegut xef amb tres estrelles Michelin, Quique Dacosta, com a comissari gastronòmic.

Durant l’acte, celebrat al restaurant Pont Sec, s’ha presentat la campanya audiovisual d’aquesta edició, protagonitzada per Dacosta, qui ha col·laborat amb productores i artesanes locals per a crear un plat mai cuinat abans: una vaixella elaborada amb terra de les hortes de la comarca. Aquesta vaixella simbolitza les històries dels agricultors locals, unint la ceràmica amb la cuina.

El festival oferirà més d’una trentena de tallers oberts al públic, showcookings i ponències de grans figures de la gastronomia espanyola i valenciana, com Rodrigo de la Calle i Eneko Atxa. Així mateix, l’Espai Aqualia i l’Espai Univers Líquid seran escenaris destacats on es podrà gaudir d’un viatge sensorial pels sabors mediterranis.

El D*na Festival, organitzat per la Fundació Dénia Ciutat Creativa de la Gastronomia, consolidarà, en aquesta setena edició, la ciutat de Dénia com a capital gastronòmica del Mediterrani, reafirmant el seu lloc com una de les cites més importants del calendari gastronòmic nacional.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *