Tecnologia

L’equip Thinkers ens dona una masterclass de robòtica i tecnologia

Pau, Marc i Lluís formen part de l'escola Diverbot i van conseguir el bronze a la final nacional del WRO
Lluís, Pau i Marc junt amb el premi i la medalla del WRO / Kevin Carrió

Pau i Marc tenen 12 anys i porten sis ficats en la robòtica. Pel seu costat, Lluís porta tres anys, això sí, competint des del primer moment. Este trio de futurs enginyers i mestres de la robòtica conformen l’equip Thinkers, de l’escola Diverbot, que en la final nacional del World Robot Olympiad van aconseguir pujar al podi.

Al costat dels companys de l’equip Epopeia, van ser les dos representacions dianenses que es van emportar la medalla de bronze entre els més de 100 participants que es van congregar en el Pavelló Municipal Paco Navarro, en Huércal d’Almeria.

“Porte en la robòtica des que es podia”, ens confessa Pau en parlar del temps que porta en això dels cables, programació i muntatge de robots. I és que, en la secció TecnoRadio del “Club de la Tarde”, amb Pepa Ginestar i Kevin Carrió, eren uns convidats de luxe per a parlar d’una tendència a l’alça com és l’enginyeria robòtica.

Acompanyats de la seua entrenadora des de l’escola Diverbot, Ana també remarca l’intel·ligents i increïbles que són quan se’ls presenta l’objectiu.

Pots escoltar l’entrevista completa i conéixer la seua història en el pòdcast que adjuntem en la notícia.

También te puede interesar...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *