Entrevistas

Cerdà: «La repercussió en mitjans del Concurs de la Gamba Roja és de prop de 800.000 euros»

Reme Cerdà ha analitzat l’impacte dels concursos gastronòmics, que contribueixen a la projecció de Dénia com a referent
Imatge de la secretària general d'AETHMA, Reme Cerdà, durant l'entrevista a Onda Cero Dénia Marina Alta

Hui, el programa Más de Uno Dénia Marina Alta ha comptat amb Reme Cerdà, secretària general d’AEHTMA. S’ha parlat de turisme, gastronomia i la presència de la comarca en FITUR 2025.

Balanç turístic i participació en FITUR

En primer lloc, Cerdà ha valorat la situació del turisme en la comarca. Ha destacat els punts forts i els reptes de futur. A més, ha explicat la participació en FITUR 2025.

Per una banda, ha remarcat la importància de tindre una presència conjunta en fires internacionals. Per altra, ha detallat com la comarca ha promocionat la seua gastronomia i cultura.

També ha posat en valor la necessitat de potenciar el turisme sostenible. Així mateix, ha incidit en l’aposta per experiències de qualitat.

Cerdà parla de l’impacte de la gastronomia en l’economia

D’altra banda, Reme Cerdà ha analitzat l’impacte de la gastronomia. Esdeveniments com la Ruta de Tapas i el Concurs de la Gamba Roja de Dénia atrauen molts visitants. A més, aquests esdeveniments impulsen l’economia local. Així doncs, contribueixen a la projecció de Dénia com a referent gastronòmic.

Finalment, Cerdà ha conclòs amb una reflexió sobre el futur del sector. Ha subratllat la importància de la innovació i la qualitat en l’oferta turística.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *