Successos

Pugen a tres els detinguts per presumptament matar a un home a Gata de Gorgos

Està previst que dilluns passen a disposició judicial als jutjats de Dénia
Imatge de recurs / Guàrdia Civil

Agents de la Guàrdia Civil han detingut un total de tres homes per presumptament matar a un altre, de 38 anys, a Gata de Gorgos, segons han confirmat a Europa Press fonts de la investigació.

A última hora de la vesprada d’aquest dissabte, l’institut armat va informar que havia arrestat a un home, de 35 anys, com a presumpte autor de l’homicidi.

Aquest diumenge, ha informat de la detenció d’un segon sospitós que es va produir també a la vesprada del dissabte. D’aquesta manera, amb aquesta tercera detenció, pugen a tres els arrestats per aquests fets.

Segons han indicat les mateixes fonts, està previst que els tres detinguts passen a disposició judicial aquest dilluns als jutjats de Dénia.

La Benemèrita ha obert una investigació per aclarir les circumstàncies del que va ocórrer.

Per la seua banda, el Centre d’Informació i Coordinació d’Urgències (CICU) va mobilitzar una unitat del SAMU i una altra de Suport Vital Bàsic (SVB), després de rebre aquest dissabte un avís per un incident a la via pública.

Els agents de la Policia Local van iniciar la reanimació cardiopulmonar, fins a l’arribada dels mitjans sanitaris, que van trobar la víctima en parada cardiorespiratòria amb diversos traumatismes al tronc, la cara i el coll. Els equips mèdics van continuar amb les tasques de RCP avançada, però no van poder recuperar-lo i van confirmar la defunció de l’home.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *