Esports

La parella Martínez-Turriziani guanyadora en Dobles de l’Orysol Dénia

La final individual la jugaran Pol Martín i Rafael Jodar a les 18 hores en el Club Tenis Dénia
Finalistes dobles amb autoritats / CT Dénia

La pista central del Club Tenis Dénia va ser testimoni del triomf de la parella formada per Mikel MartínezAlejandro Turriziani en la modalitat de dobles, en el Trofeu Ciutat de Dénia, Circuit Orysol.

Malgrat coincidir amb l’estrena a París de Rafa Nadal i Carlos Alcaraz, els seguidors dianenses van acudir en gran nombre per a presenciar la gran final. En la primera manga, el control de Martínez-Turriziani va ser total davant uns oponents als quals els va costar molt entrar en ritme de joc. En tot just mitja hora, van aconseguir guanyar el primer set per 6-1.

En el segon set, el joc va estar molt més equilibrat. En el setè joc es va produir una ruptura en el servici que va tornar a posar per davant a Martínez-Turriziani, amb un 4-3. En el següent joc, van obtenir conservar el seu servici i van controlar el marcador amb un 5-3 que els va deixar a les portes del triomf.

El duo Mansilla-Peiró no es va donar per vençut i va aconseguir estrényer el marcador guanyant el seu servici. En l’últim joc del partit, la parella Martínez-Turriziani va mantindre la calma i va tancar el xoc. Al final, el resultat de 6-1 i 6-4 va reflectir clarament el succeït sobre la terra batuda.

Una vegada finalitzat la trobada, es va procedir al lliurament dels trofeus, en la qual van ser presents el regidor d’Esports del Ajuntament de Dénia, Valen Alcalá, la presidenta del Club Tenis Dénia, Elsa Bordehore, i el director del torneig, Olegario Caselles.

Martín i Jodar lluitaran pel títol

Pol Martín va accedir a la final després de guanyar a l’italià Raúl Brancaccio en un partit estrany. L’italià va dominar amb un joc molt sòlid sobre la pista a Martín en el primer set, amb un clar 0-6. En el segon, l’espanyol es va asseure millor, va colpejar amb més profunditat a la pilota i va igualar el xoc en guanyar per 6-4. En l’últim set, la igualtat es va mantindre fins que Martín va aconseguir trencar el servici a Brancaccio i es va emportar el partit amb un 7-5.

Tennista executant un servici | CT Dénia

El seu rival serà Rafael Jodar, un jove jugador de 17 anys, que va véncer a Alejandro Manzanera després d’un intens partit per 6-3, 1-6 i 6-3.

La final del XLV Orysol Trofeu Ciutat de Dénia es jugarà a les 18 hores en la pista central del Club Tenis Dénia, i promet ser un emocionant tancament per a un torneig ple de talent i competitivitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *